Au pus la punct lucrurile (doar) după pauză: Victoria Felnac – Șoimii Lipova 0-4

Au pus la punct lucrurile (doar) după pauză: Victoria Felnac - Șoimii Lipova 0-4

La nici două zile de la deplasarea de pe Bega, contra lui ASU Poli (scor 0-2), Șoimii Lipova a jucat și pe unul dintre cele mai bune gazoane din județ. Gazdele de la Victoria Felnac s-au ținut bine în prima repriză în fața divizionarei terțe de pe locul 2 din C8, înainte de reluarea returului.

În prima repriză, VI-FE a stat destul de bine în teren și chiar și-a creat ocazii bune de poartă, prin Băd (2) și Pasăre. „Șoimii” a răspuns prin Kevin Trabalka, însă atacantul crescut de UTA nu a fost în zi de gol.

În actul secund, lucrurile au intrat pe făgașul normal, iar băieții lui Sabău și Ciubăncan s-au impus fără probleme. Gherasim (foto) a deschis scorul la 8 minute de la reluare cu un șut în vinclu de la 18 metri, iar Paulevici a făcut 0-2 5 minute mai târziu. Vlad a tras la poartă, Nichici a respins, iar fostul atacant al Periamului a trimis din apropiere în plasă. Băimăreanul Răzvan Ardelean a fost cel care a închis conturile în minutele 72 și 81. Mai întâi, a marcat din centrarea lui Gherasim, iar apoi cu capul din pasa lui Filimon.

Atâta timp cât i-au ținut „balamalele”, felnăcanii au lăsat o impresie bună, după care au cedat total inițiativa. „Ne-am ținut bine în prima repriză, am alergat și am stat bine în teren, ne-am creat și ceva ocazii. La pauză, ei au schimbat toată echipa, noi dar patru jucători. Am rezistat cât am putut, a fost bine având în vedere adversarul. Sunt mulțumit per ansamblu, după câteva antrenamente și încă un joc cu Șimandul sperăm să începem campionatul”, a menționat Lucian Ciba, tehnicianul lui VI-FE.

Lipovanii aveau nevoie de puțin moral înainte de startul campionatului, după ce pireduseră ultimele două teste, 1-3 cu CAO Oradea și 0-2 cu Poli. „Am avut posesie cam pe tot parcusul jocului, un pic mai trebuie să ne adaptăm la terenul cu iarbă după șapte săptămâni de sintetic. Până vineri sperăm să fim puși la punct. Am avut un pic de lentoare în acțiuni, terenul era bun, dar denivelat. Nu am reușit să îi deschiem în prima repriză, dar în a doua am continuat pe principiile noastre și au venit și golurile. Felnacul e echipă bună, Ciba este un antrenor preocupat și experimentat, se vede mâna lui în jocul echipei. În plus, au o bază frumoasă. Le mulțumim pentru găzduire, de acum încep meciurile pe puncte, vrem să ne atingem obiectivul după cele 8 meciuri rămase”, a punctat Marius Ciubăncan, antrenorul secund al Lipovei.

Formații:

Felnac: Rusu – Nichituț, Șiclovan, Istin, Edu – Drâglă, S. Bogan, Corbei, Măgulean – Pasăre, Băd. Au mai intrat: Nichici – Ancheș, Păulin, Corbu.

Lipova (repriza I): Buta – Nagy, Pop, Bercu, Stoin – Simedru, Sahli, Prună, Trip – Trabalka, D. Ciubăncan

Lipova (repriza a II-a): Iliescu – Hațegan, Bercu, Polgar, Filimon – Vlad, Gavrilă, Ristin, Gherasim – Ardelean, Paulevici.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.