23 de lipovani s-au mutat în Ungaria pentru cantonamentul de iarnă: Orădeanul Rusu i-a luat fața lui Mandache

23 de lipovani s-au mutat în Ungaria pentru cantonamentul de iarnă: Orădeanul Rusu i-a luat fața lui Mandache

Șoimii Lipova e prima divizionară terță arădeană ce demarează „operațiunea” cantonamentul. O delegație lărgită a grupării „alb-albastre” a plecat în această dimineață din Arad cu direcția Füzesgyarmat, o localitate maghiară aflată în vecinătatea orașului Debrecen. Deplasarea s-a făcut la bordul unui modern autocar al firmei Pletl, partenerul clubului lipovan. „Chiar am dori să-i mulțumim prietenului nostru, Fredy Pletl, în numele echipei pentru condițiile excelente de transport”, a menționat președintele Radu Pop

Pentru următoarele 8 zile, „baza” șoimilor va deveni „Thermal Hotel Gara Gyógy – és Wellness Szálloda”,  Flavius Sabău fiind încântat de ceea ce a găsit aici. „Avem toate condițiile de pregătire, un teren-două, doar pentru noi, dotate inclusiv cu nocturnă. Condițiile de recuperare sunt și ele la înălțime, peste ceea ce am avut în România, la Tășnad sau Băile Herculane. Scopul nostru, al meu, ca și antrenor, este acela de a implementa un joc mai bun echipei. În primul rând, mă interesează ca echipa să poată alerga și mai bine decât în toamnă, dar mai ales să facem mult mai bine atât faza de apărare, cât și cea de atac”, spune antrenorul lipovanilor.

Chiar în această săptămână, Sabău a făcut o ultimă modificare la nivel de lot, mai precis la nivelul juniorilor. Fostul utist, Ovidiu Mandache, a fost înlocuit cu orădeanul Dennis Rusu, care e cel de-al 23-lea fotbalist care a prins lotul pentru Ungaria. În fine, conducerea clubului a renunțat în ultimul moment la achiziționarea fundașului Dulap, pus pe liber de Reșița, dar mai rămâne interesată de un mijlocaș central defensiv cu (ceva) experiență.

În condițiile în care s-a mai renunțat la fundașul lateral Goșa, iar portarul Blagoescu nu a putut pleca de la serviciu, lotul ce va trage tare la Füzesgyarmat până pe 2 februarie e format din:

Bujor, Iliescu – portari

Iova, Calvin, Pașcu, Turai, Lupșe, Bier, Stoin, Kocsis, Vasiu – fundași

S. Popa, Jichici, C. Poiană, Duță, Filimon, Deta, Tiponuț, D. Rusu, A. Popa – mijlocași

Himcinschi, Trabalka, Vasinc – atacanți.

Delegația „șoimilor” în țara vecină e condusă chiar de președintele Radu Pop, iar din staff mai fac parte, pe lângă „principalul” Sabău, preparatorul fizic, Bogdan Hetco, maseurul Călin Petrică, asistentul medical, Alina Trif și organizatorul de  competiții, Claudiu Trif. Vă reamintim că din această iarnă Attila Bier are și atribuții de antrenor secund la Lipova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.